May 13, 2009

a happy feeling would do.



tiba2 rasa nk buat bubur pulut itam, mok dok sebut2 nak makan bubur so aku rs nak buat lah. nak buat bubur jagung, malas nak pegi pasar malam. so kita guna je ape ada kat umah. mok pulak tak confirm btol2 ke pulut kena rendam dlu, sebab aku rasa kena rendam (salu kalu bubur pulut hitam mmg aku suh mama yg buat, sedap)
oleh itu aku pegila melawat fav cooking website aku, da lama gle x login... skali tgk dkt recipe yg aku anta dlu ade org comment (aku suke modify baking recipes.hee), siap ada laporan masakan lagi.......wahhh...terharu..... tsk..tsk..tsk.. dia tolong nanges kat aku. hee.

biar pon mama aku bagi komen pjg krn baking recipe aku xmenepati piawaian masakan beliau,, tp tgk ade gak org try recipe aku. hik.

makanan mmg membahagiakan.
sungguh bagus dapat buat orang laen rasa gembira.

caution: cooking is still like star-out-of-reach. haha!

1 comment:

cik bulan said...

wah pulut itam. my favourite. actually semua benda aku suka. nyum2.. lame dah x mkn pulut itam.. =x