June 04, 2012

Belly Button's blog. Somebody's wife now.




Salam alaik...
Rupanya dah setahun blog ni senyap tanpa apa-apa post. tengok last entry pun dah tahu mak ai da malas nak update. :)
Musim kerja kahwin kembali lagi. Tiba-tiba tergerak hati buka balik dashboard dan browsing through the blogs that I've followed.. dalam masa setahun banyak perubahan pada kawan-kawan.. yang dah kahwin, yang dah menambah family member.. paling penting semua orang happy. :)

I've been through another phase in life, I've been married to Kapt. Tarzan since September 2011.. masuk eid -mubarak ni dah setahun. time sure flies fast. hidup dah makin lengkap bila dah berkahwin. sekarang tengah tunggu turn nak ada baby sendiri..still waiting in the line. hehe. seronok tengok kawan-kawan semua dah jadi parents. kami masih menunggu masa yang dijanjikan, Allah swt akan beri rezeki. 
rupanya long-distance marriage lagi mencabar daripada yang I've imagined before. lagi pula dengan tentera.. selalu berjauhan.  













tapi its proven hidup lagi tenang bila dah ada somebody in our life.. orang yang akan bersama kita until we grow grey and old. alhamdulillah..




p.s. tengah belek-belek kad kahwin banyaknye orang kahwin bulan june ni.... 





3 comments:

w|cKa` said...

hello.. lamanya menyepiiiiiiiii.. raya nnt mai jitra tau

Belly-Button said...

hehe biasala kak... :p
insyaAllah nati dtg.. num akak ilang la kak huhu...

MeGa said...

salam. hey, i miss ur writing! =)