July 04, 2010

Dia meninggal kerana jangkitan kencing tikus.


i just heard the news, one of my school mate d mrsm besut yg baru je bergelar isteri orang 5june lepas telah pon kehilangan suami tercinta sebab virus kencing tikus.
seriously tak bule nak bayangkan apa perasaan nya...
kawen tak sampai pon sebulan lagi...
baru nak pegi honeymoon...
suami baru admitted sebab demam..tiba2 dah takde.

the love that has been nurtured all these times..for this ultimate destination as husband and wife, rupanya nikmat yang diberi hanya sekejap.

seriously la weh,, aku tak dapat membayangkan.......... :'(



al-fatihah... takziah buat Sha

3 comments:

Arin said...

takziah buat beliau.
al fatihah untuk arwah.
tu la, kalau Tuhan nak ambil kita, anytime je tiada sesaat lambat tiada sesaat cepat.
Takleh imagine cemana perasaan Sha tu.Hope she will be strong.

MeGa said...

takziah.
ini janji Yang Maha Kuasa.
jodoh tu ada cuma tak kekal lama.

Peminat Katie Holmes said...

takziah.
daun hidup sudah gugur dari pokoknya.
kita ni pun bila2 boleh pergi