August 11, 2010

hari pertama ramadhan tapi syaitan dah meronta-ronta nak merasuk.!


semua orang pergi sekolah... cuba refresh balik memory..zaman2 amek test, amek exam...
PERNAH TAK KORANG MENIRU?? haaaaa.....

sekarang ni siap ada group dekat facebook -- teacher calls it cheating, we call it teamwork.

and amboi2 ramai pulak anak-anak murid bertuah aku yang join.

oke kenapa cekgu rasa nak naik hantu pada hari pertama puasa??

hari ni budak2 test.. masa seorang cekgu nak pass kan answer paper english kelas 2 iskandar, cekgu tu cakap, "tadi ada 2 budak meniru, ni siap ada note jawapan."
haihh perasaan waktu tu jgn nak cakap.. malu ada, bengang pon ada...
soalan senang gila pon nak meniru ke?? da la jawapan yg dia bagi tu salah!
hangenn sehhh....

memang soalan nye senang... kalau x, camne 60% lebih dapat A?
not to mention, ini kelas streaming = kelas elit, di sekolah kluster lak tu.. yg sah2 nak masuk pon upsr 5A je.

pastu datang la buat muka kesian merayu kat cekgu supaya tak dapat markah zero.
apa hukuman yg paling baek untuk aku bagi ni???
maseh pikir lg.. hmmm :-$

3 comments:

Arief Arf said...

cakap kat die tak elok meniru, lagi2 bulan puasa. haha

nice blog btw,
selamat berpuasa!

X)

The Unconscious said...

0!!!

ourLOVEternity said...

bg jek...
" tumbukan padu maut!!!"