September 25, 2009

and... they still can't believe it that we're together.


hui..hui...
aku maseh dlm mood raya lagi...
and after few raya yg biasa2,, aku rasa raya kali ni sgt fabulous! ~
salah satu sebabnye adalah tiap malam aku cepat gle ngantuk pastu tido mmg da tak sedar dunia. haha!
the other best thing is kapt.tarzan n my other family were around!
haaa sape tak syok? mesti la syok!

harap2 dia tak kne masuk unit dkt kem sabah srwk..
harap2 taun depan tarzan dpt cuti raya jgk...
aminnn...



and we went PINK dis raya! lol!!
eh bukan aku punye idea ye.. dia da ade baju melayu pink tu, pastu masa g sopping dia suggest kebaya pink jgk kt aku. aku rasa kaler ijau cantek gak sebenarnya.. tp tarzan punye pasal so tak kesahla jd makhluk merah jambu. takkan nak bg dia merah jambu sorang2 kannn..
*padahal mula2 tu punyela dia bangkang taknak color-coded*
amek hang, da nmpk mcm pengatin pulak.



makan2 bbq nite on 2nd raya.... tuan umah bizi.... smpai nk makan pon tak sempat!
ni la untungnye ble ada kawan2 sama circle..tak payah nk intro2.
sume org excited nak jupe dia da 8thn tak jupe, dorg x excited nk jupe aku pon. ceh. mentang2 jupe aku tiap tahun. takpe2 aku kasik chance la tarzan glamour kejap..



until skg, people yg da lama xjupe ktorg still amazed we end up being together.
ade kawan aku ckp tarzan tak penah masuk dlm list aku. haha!
siap tarzan cakap nak line up scandals i used to have. sheeettt.....
oke2 dulu je aku playful ye, skrg da hopelessly devoted!!
kuang3x... ketuk kpale sdiri!


so korang raya nye story camno pulak eh??

11 comments:

shasha said...

hehehhe..pink pink...meriahnya raya..kitaorang siap main mercun lawan2 dgn jiran2 sebelah lagi di malam raya

Belly-Button said...

wahh... best tu!
im stil hunting fer things and baju on mlm raya, kul doblas br blk umah!hehe..

♥chentaMAYA™ said...

wuwu~
pink gitue~

faRra said...

waaaa..cik Sha pakai pink kaler gitew!!!hehehehe..
Selamat Hari Raya kak..
Jemput lah ke rumah..

^___^

Belly-Button said...

[chentamaya]
tula..pink gile2 u...

[farra]
hehe..sy pakai pink tu oke lg..p dia pakai pink tu yg...........hahaha!!
ble blk melaka, dear? lama xjupe ni...

Jiey^Mien said...

hehehhe.. baru ckp ngan en.hubby next year nk pki pink.. terus tarik muka.. muahahha..
tapi kalo dia setuju ok gak, harus jimat coz dia leh pki bj nikah jer.. :P

Belly-Button said...

[kak jiey]
ye sokong2 kak jiey pakai pink next year! not bad la laki pakai pink, dorg je yg terrified sket.haha.
my bf punye sis siap da shock ingt adik dia jd nyah ke apa bule pakai pink!haha

kerol said...

terangnya baju pink korg..hehehehe

ps:salam aidilfitri=)

Jard The Great said...

hai belly button.. ehehe... masih raya lagi ke?? esok tak keje? ;p

Belly-Button said...

heheheh... dr jauh bule nampak dahhhh...

slmt hari raya to u! ;)

Belly-Button said...

[jard]
raya da x dh.. mood ry je maseh ada.
esk xkeje, esk g skola..haha!