September 30, 2009

help..help...superman!!

inilah rupanya,
ble buku teks english form 1 bercampur dgn posting form yg maseh bersih suci...


Esok aku tense. eh bukan, hari nih.
yes aku confident. seratus peratus!
esok aku bakal dihambur sewaktu micro-teaching.
kalu tak sebab lesson plan, mesti sebab language.
or both.
haha.
i guess my language proficiency is decreasing due the lack of usage. huhuh.

tapi bukan itu yg aku nak share sekarang,
pasal aku nak share bout borang posting yg aku dapat ni.
pasal aku tiba2 serabut nak mintak negeri mane.
pasal aku hope korang bule tolong2 bg idea tempat mane nak mintak and why.

insyaAllah late mid next year after teaching practicum aku diposkan dalam parcel ke mane2. hui......
after 7 years belajaq benda ni... peluh2 aku. haha.
kalu ikotkan aku in contract to mengajar dekat politek, tp form posting sekola ni kene isi jugak.
sekarang what i have in mind is Negeri Sembilan.
sebab? dekat dgn family seremban.. coz partner aku pon nati ntah di mane.....

and,
aku tak nak mintak Kedah, sebab? aku nak ade perasaan balek kampung!
heheh!

so... one place left more..............
penting nih.....

nak mintak posting kat mana???



note: hah kau, aku da kata aku bukan budak sekola... aku da penah jd cikgu budak sekola doww. hihi.

15 comments:

shasha said...

sabah sarawak???

Arin said...

melaka?bandaraya bersejarah...hehehhee..

w|cKa` said...

best woo feel balik kampung.. tp kalo jauh sgt pon xbest jugak.. xleh balik kerap.. amik perak la.. bleh balik kampung sesama nnt..

Belly-Button said...

[kak shasha]
wahhh itu nangis xdpt blk tu!huhu..

[kak arin]
hehe pectical nati da dkt melaka dah...

[kak izan]
perak...hmmm not bad... tula yg sshnya coz xtaw incek tarzan nati masa itu di mane..

The Unconscious said...

i think you should go to Sabah :)
go far now so that later can get nearer to kampung la :)

nina mazda said...

shah alam???

Belly-Button said...

[nina]
shah alam?? amboih specificnye!haha! mn bule la syg..bule mntk negeri tp bkn daerah.. ;)

[charlie]
actly we're thinkin on nati settle down yg dkt sabah. kalu berjodoh dng org itu lah. hehe.

Thumbnail said...

jgn murtad kedah sudah no

:))

MeGa said...

johor!
dekat gak gan semban..
johor! johor!

Belly-Button said...

[thumbnail]
eyh mana bule... ;)


[mega]
johor..hmm ok gak tu kan.. ;)

Ries Lee said...

ala..
posting jer la kat PD...
sekolah ader...
poli pun ader...
haha...

Weed and Bandages said...

p terengganu kott.. ada brani?

Belly-Button said...

[ries lee]
haha pd? nak!
mmg mintak n9..

[miss weed]
tganu?? brani je.. da ddk tganu 6thn da dlu.
dlu skola kat sana, diploma pon kat sna,, penah teachg pcticum dploma pon kat sana.. ;)

Nabil Fizri said...

hello serawakian.ha3

susudalambotol said...

seremban pun ok. hehe.