January 07, 2010

kalau ko da busan sangat kan...


kalau ko rasa takde apa keje nak buat... da tengok avatar, da tengok sherlock holmes..bla..bla.. kalau ko rasa nak tengok something yg pelik... pastu nak tengok detik2 terakhir hidop Heath Ledger,,
tengokla movie ni.
yg aku tau, pempuan dalam cite tu slalu jd model utk Anna Sui. *muka dia cam unique pelik sket* jangan tanye lak pasal Anna Sui eh. penin den nak jawab nati.

cite yang pelik.
pelik, pelik.
fantasy n imagination thingy.
sorila, aku memang tak pandai berfantasi sekarang ni so cerita2 macam ni sangat la 'wut d h..??' bagi aku.

mujurla dapat makan subway sandwich tadi,,
so ter- triggered so-called 'memory subway' la pulak. sape ajak aku g subway tadi?? korang bersalah ok! ha-ha. dumb dumb lah.


weh hidop macam takde tujuan sekarang.
empty. passionless.
dilemma yg aku sendiri pon taktau tentang ape. *tudiaa.. dah jadik macam teenager pulak da,, zmn self-searching*
b.o.s.a.n.
dah kalau sampai pegi shoppin mall pon aku rase bosan,, tu da kes berat tu...
ini serious!!


ini kah quarter-age life crisis???



3 comments:

The Unconscious said...

nice uh the movie?

Belly-Button said...

indescribable.
2 cups of milo made me stay until d end.

reen-not-green said...

jom belajar belly dancing.. nak? do something new and challenging.. hehehehehe