January 05, 2010

Updet idop di hari ke 5 tahun 2010

hai kawan-kawan... =D
semalam sempena hari pertama budak masuk skola, so aku pon menjejak kaki ke kelas gak lah. walaupon kelas da start mggu lepas. ho-ho~~
kira follow inner child instinct gituuu haa.

start awal tahun pon hidup mengkucar-kacir lagi. takpe, takpe, ade lg 361 hari untuk dapatkan hari yg lg masyukkkk..

aku da buat kalendar miting ngan org2 yg aku wajib meet taun ni, kira before aku abeh latihan mengajar. ye anak2, akhirnya aku yg mempunyai hobi memonteng kelas, akan bakal diberi kuasa mendenda umat manusia yg ponteng kelas aku. hahaha! *gelak jahat*
pasni mesti aku byk share pasal bebudak je ngn korang. budak hensem *hihi*, budak perasan diva, budak baek, cikgu2 datin, betapa ku malas bangun pagi utk pegi sekolah... haa bape kerat cikgu yg berani admit dia malas nak g sekola pagi2?

for now,, kena men setel kan apa yg patot.
benda yg patot pd aku adalah seperti menunggu hari2 indah di mn e72 dlm tangan aku. haa.. itu la yg patot. hehe..

eh sape lagi yg nak masuk list wajib miting i? hehe...



4 comments:

shasha said...

nak nak!!

Belly-Button said...

jommm.... =)

Dak Wan said...

Wajib masih bersekolah saje ke yg boleh masuk list wajib meet tu? Hehehe.

MeGa said...

ni teacher rock ni..