July 06, 2009

empty.

akhirnya aku sampai tempat ni, sebab 4thn degree.. aku masih di sini.
balik tempat ni.. rasa sungguh kosong.

masih ingat lagi sahabat2 lawan bergurau senda sembunyikan kasut crocs orange. ketawa berguling-guling d malam hari.

ingat lagi masa sama2 panik takot kne culik dgn driver taxi waktu bersungguh2 ke kajang semata2 utk makan satay.

masih ingat lagi masa makan porridge d tengah malam sambil watching slumdog millionaire. dan semasa berhimpit2 takot ble tengok cite seram.

sekarang, semua suda hilang.
rasa ada yg tak cukup.

hanya aku di sini. tiada lagi mereka semua.
dan aku titip tahun ini dengan hanya berteman kenangan terindah.


aku terus demam.

9 comments:

faRra said...

kak sha..
it's hurt to miss someone kan???
fara pon dl tyme stat practicum, giler nye rindu kt housemates sume, esp my roomate @ bestie..tiap2 malam nanges..
but then, afta knowing that kitorg still le jmpe lg evntho the distance is quite far, it relieved me so much..:)

takmo sdey2 ye sis..
chill!!!

^___^

kerol said...

smoga cpt smbuh ye;)

shasha said...

alalala...ciannya dia..

The Unconscious said...

memories....never ending memories of the past. Some you will miss and cherish and some you would want to just forget it.

♥chentaMAYA™ said...

uit~
kenangn!mmg besh tok ingat!
kan?

anonymous said...

ko cakap macm tu.. ak pun dah start merindui jgk

Belly-Button said...

[farra]

sgt janggal ble kte je yg maseh tertinggal d sini... org laen sume da finished d battle..sob3x...

[kerol]
tenkiu... :)


[shasha]
sob3x... tik3x dlm hati~~~


[unconscious]
so damn true... why dont update urs?

[chentamaya]
aku nak brainwash spaya lupa sume..huhu.. so interview sume ada oke??

[anonymous]
itulah... i wanna move on...

The Unconscious said...

just took sabbatical leave from blogging :) Im missing some things as well and wanted time to clear off... I'll be back. hehe..
hey. Take it easy yeah BB.

Belly-Button said...

[onconscious]
sabbatical leave? lol!~
oke take ur time.. ;)