July 07, 2009

Laptop selsema bebi


laptop pon kene buat saringan selsema bebi oke...? *saringan blog2 mane tau kot2 anta selsema bebi by tenet. haha!*



so hows ur day??
i good a tough one.

hari ni dalam sejarah, aku berjaya telan pil. selama ni ape2 je pon aku ketuk2 or gigit2 sampai pecah.
itu pon dia bule lekat dkt throat tadi! gile panic. takkan throat aku size XS kot??

everything seems to be all over the place.
macam berada dekat new place.
new people, new scenenary.
all new. sigh......

just korang je yg buat aku rasa atleast something hasn't change.. =)
and definitely walau sesibuk mana pon skrg aku akan take time to go and have some piece-of-mind from korang punye blog. one of the way to feel like home.
so keep writing oke? i'll keep track. definitely!

kecuali kalu aku sick gile, or pushed by those freakin project papers... then i might not attend my wajib routine. ;)
~





some of the goodies that i got today. amek ko, padan muka. makan puas2.
--------->







about H1N1,,
satu bende aku tak faham,,, kenapa pnggil selsema ble takde kaitan pon dgn simtom selsema???



11 comments:

anonymous said...

selesema@flu. mgkin sbb cepat merebak kot..

get well soon..

aku suka telan ubat byak2 skali..

rasa cam jantan.. haha..

~get well~

Belly-Button said...

[anonymous]

haaa... nak telan sebijik pon mcm bule nanges gak la...
huhuhu...

Arin said...

get well soon..minum ayo banyak2..takpon minum 100 plus banyak..

faRra said...

semoge cepat sembuh okeyh~
:)))

cpt2 track my blog..da lame kite tak membebel bersame nieh..[mcm selalu sgt jew..=p]
hoyyyeehhhh!!
hEee~

^___^

Monkey D Luffy said...

hahaha

sengal

Belly-Button said...

[arin]

da minum 100 plus tp xberkesan.. tu yg mkn panadol jgk tu..

[farra]

tula akak smpt g view2 je, ddk lama dpn laptop mula la rs nk throw-up. hee...
da add akak blom ym?

[luffy]

hee..cuba ko telan ubat2 ni.. ngeri oO..

The Unconscious said...

laptop pun kena babi flu? damn...ni kes serious!!!
hahaha makan pil pun susah:) i rasa you tak makan M&M. Then how ecstasy pills etc ...hehehe
anyway i pun takut jarum suntikan :P
good to have you back

shasha said...

hoh...byknya ubat...kenapa ek? sebab selsema ni selalu babi je yg kena...binatang lain tak kena pun...

Belly-Button said...

[unconscious]
i mkn m&m pon i gigit oke? baru best!
i guess injection is better than kne telan pill! huhu...


[shasha]
sbb byk jenis sakitnye...huhu...
penat nk mkn..
mslh simtom selsema bebi nk xde kene ngena ngn selsema pon. hairan2.

faRra said...

my YM got prob la sis..
nggak buleh di'open'..nk chat po iv to open it thru e mel..
i guess the same prob wit ur YM kot..
takpe2..t fara try lg..

:)))

♥chentaMAYA™ said...

wah!
lappy pon jg kesehatan!
langkah2 pencegahan!
hee~