July 11, 2009

hari malas2.


perasaan tak sehat masih wujud, tapi aku da menggerakkan jari n otak ke blog2 laen.. kira da ok la sket.

hari ni buat mc D delivery,
aku bagi dia syiling rm5. haha!
amek ko!

a penni is still a money, dude.


so tgh hari ni nak tgk dvd hannah montana *finally!!* and makan fillet-o-fish, fries, bubur ayam and coke. and tea.
jom.

7 comments:

ahmdsyhmi said...

brader yang deliver tu takda buat muka ke? haha..

Belly-Button said...

ade brani dia nk buat2 muka? semestinye la aku ade buat muka kiut sket2. lol!~
dia terkujat kot, harga rm16.80 tp br bg kt dia rm16 pon dia ingat da byr full. haha.

The Unconscious said...

jahat... hehe but yeah. a penny still worth a penny.

Fatty...makan for RM16++!!

Belly-Button said...

guess wut, mcm xkenyang je i mkn tu? hahaha!
121pounds for 5ft 6' is not fatty enuf dude. lol!~

The Unconscious said...

that's what we all tell ourselves...but hell yeah...i love mcd too. record - 8 cheese burgerburgers :)

Monkey D Luffy said...

kenapa x guna syiling satu sen je

Belly-Button said...

cant la dude, kalu satu sen skg ni laku rs nk bg gak 1 sen...