July 04, 2009

Seafood Paella, Ice Age and Belly Button.


scene : Jusco Seremban II

Seafood Paella. pronunciation dia.. 'pa-ea-ya'. haa cam gitu.
benda alah yg dekat pizza ni, macam sedap so aku try. tapi aku tak reti nak bg review, tak tau kat mane yg sedap kat mane yg tidak. aku rasa so and so saje. plus pekerja pizza jusco ni yg amat lah TAK friendly, membuatkan makanan ni kurang ummph dia kot. bayangkan aku panggil 3 org utk amek order tapi bule dorg lalu kat sebelah buat dekkk je. atleast ko kate la 'sekejap' ke.. apa ke.. ni buat mcm tak nampak customer panggil. service da kureng kann.. so aku rate makanan ni as "kalu ko tak makan pon tak rugi sgt". last2 aku tapau meatball bolognese!

ni rupa seafood paella. nmpak gamba hannah montana tu?? gile smgt beli popcorn set tadi! haha.
siap buat list things to buy, hari ni dlm sejarah. nampaknya aku bersungguh nak pencen from being shopaholic. hee. yela tu!~


Ice Age III
hohoh! best!
ni aku recommend korang pegi, since aku pegi sorang je tgk movie td so wlpn beli
tix lambat aku still dpt seat yg cantek view dia. hehe. tapi korang2... sila booking ye takpon pegi weekdays.
memang fighting2 Ice Age ngan Transformers.. sume full! err Transformers tak tengok lagi, itu aku save utk aku hangkut sape2 pegi tgk dgn aku.
memang gelak2 tgk Ice Age,, walaupon kat sebelah aku adalah lalaki, aku tak sempat nak kontrol2.. sesuka hati aku gelak di mana perlu. heh.



Akibat Makan Semut.
Last month purse hilang. including segala2 kad, kunci bilik, kunci rumah in law.. kunci gate..
All.
and now aku taktau mane aku letak spare-key bilik kolej kediaman. kecewa gile dgn diri sendiri. sepatotnye esok malam aku da bule blk so-called tempat mencari ilmu tapi camne aku nak masuk kunci takde! rumate pon takde since previous rumate aku da finished degree.
aku stuck.

double worse,
road-tax hyundai kat umah da expired, tuan nye di Saudi so takde org renew. sepatotnye aku yg ingatkan sis in-law masa dia blk last month.. tp aku lupa. see, makan semut lagi!

skuter pulak tak gerak2 masa aku start td. maybe sebab lama sgt abandon takde org guna.
means no transport at home.
for me.
and public transport takde masuk dalam area ni.
jadi...........


aku stranded!!~

11 comments:

faRra said...

kak sHa..
sori tadi tak reply ur text..fara takde kredit..hUuu~
pluz td tymeakk msg tu fara lom bgn tido lg..
muahahaha..=p

laaaa, td sorg2 la rupenye ea??
iskkk, rugi2!!klu tak da le jmpe td..
takpe2..t d mase kite nge'date' due okeyh...hEeee~ :)))

fara pon baru blk dari JJ ni act..bawak adk2..knon2 nk tgk transformers or ice age, tp due2 fuLl..kecewa giler!!!

The Unconscious said...

i just saw Transformers for the 2nd time. still amazed "="
I'll go and see ice age one of these days...

ur getting too old and forgetting everything. time to retire

anonymous said...

alaa.. kesiannya.. sabarla.. dugaan utk orng byak duit kot.. heh

♥chentaMAYA™ said...

jgn mkn semot manyak sgt!
hee~

Weed and Bandages said...

rajin noo melawat.. :)

shasha said...

baru sedar ke yg service kat pizza hut adalah sucks the most?hehehe..me dont like pizza hut..anyway..tak tgk transformers lagi...jom tgk jom??

Belly-Button said...

dear guys,,
i dun feel well....
i might b low down a bit..

The Unconscious said...

H1N1?
Get well soon k.

Belly-Button said...

hey kalu i got h1n1 abeh sume org kat cni kne cuti, mesti dorg hepy!haha!

The Unconscious said...

yup...happy gila.
How you feeling now? Hope you are much better...apa buat malam malam tak nak tidor?

Belly-Button said...

already tdo gle lastnite, kne ubat batuk mcm drug! tak sedar hape! sedar2 je da pagi. heee....