December 30, 2009

i'm a teacher who skips classes.








"ko tau tak ni last sem?"
eh aku tau..

"ko tau tak dh nak practical ni"
sangat2 lah tau.

"ko ni kenapa taknak datang class?"
saje je. sebab malas. kalu ade orang nk tolong kemas bilik aku oke gak.

"ko x dtg ni nati jatuh pointer ko, ni da la last sem"
eh abeh tu ape gunanya study last minute kalu awal2 lecture pon kene focus gila, kan? haha.

"org tanya tau knape ko x dtg"
lahh,, terharu aku x sangka ada org realize aku x dtg. haha. wait, bukan aku sorang je kot yg x dtg. so??






Etika Perguruan
Psikologi Kanak-Kanak

Dan, Etika Perguruan memaksudkan bahawa seorang guru tak bule ponteng sekolah dengan sesuka hatinya tanpa sebab munasabah.
Ada aku kesah??? Lalala~~




5 comments:

faRra said...

bile lg nk skip class klu bukn skang????
kang da jdik ckgu, tak dtg even sehari or tak masok even a class, rase da mnggigil lutut nie..takut kene marah ngn pengetua pon yer..takot ngn amanah yg dipikul pon yer..
so, now is the best time!!
Saye sokong!!! ^___^


p/s:Fara dl gile byk kali ponteng..kdg2 ponteng sebb nk g dating..Hahahahah..tp CGPA tetap maintain sampai grad.. *__*

Belly-Button said...

[farra dearie]

yes! tenkiu so much babe for understanding wut i mean!!
i just wanna do wutever i want. da lama xbuat something like dis u know.

babe jom movie nite!~

shasha said...

hihihi...cikgu ponteng sekolah ek....

Weed and Bandages said...

hahahaha..


ikut pandai la kan

Belly-Button said...

[shasha]

cikgu zmn moden mmg cmni.. malaih!

[miss weed]

betoi!~