December 03, 2009

lainkali bawak macam F1 lagi. ok?


memang magic. memang magic gila.
hasil kepandaian aku memandu laju di dalam gelap, rim kete ni bule jadi gini.

haa ko penah dgr besi bule terkoyak tak?? aaa ni aku buat magic!


*percayalah bukan salah aku, tapi salah lopak yg dalam cam nak mampus pastu da tau dalam tak reti2 nak letak lampu kecemasan kat situ! memang tak perasan lgsung ada lubang. huh. sapa keja JKR?? amboih! geram aku.*

tapi tayar tak pancit, siap aku bule drive sampai lcct and patah balik ke seremban dengan jayanya.
tapi keta bunyik "geduk, geduk, geduk.."
hee.... tehehe...

actually jalan tu memang gelap gulita, sape orang nogori tau la kot jalan belakang nak g klia tu,, 1/2 jam je dr umah da bule sampai.
tapi sbb lalu ladang kelapa sawit ape bagai, mana ada lampu jalan kan..
seb baek masa tu aku dengan mummy, kalau la aku g sorang2... tayar pancit tengah2 hutan tu...huuuu....seram!


esoknye masuk bengkel, da tak pasal2 kena tuka sume rim tayar keta ni haa. hu-hu-hu.
kete akak aku ni heh. tapi sbb dia keje luar mesia, jadiknya bukan dia yg really use.. orang2 kat umah jela yg guna.


aku bawak seremban-alor star dalam 5 1/2 jam da bule sampai.
bawak kete duduk lane nomot 3 je,
mummy hampir semput lalu pesan kat tarzan suruh bgtau aku "ni jgn dok bawak laju2 sgt, macam F1."


aku tengah cuti ni, ada sapa nak hire aku jadik drebar dia?
dijamin laju. he-he.


7 comments:

shasha said...

wohh!!! dahsyatnya!!!

Belly-Button said...

err... nk hire i jadik drebar x??

arin said...

teringat rim kereta jadi camnih bila lalu grik-jeli waktu nk gie kota bahru 4 tahun lepas.. :)

Belly-Button said...

[kak arin]

dia kua bunyik 'geduk, geduk, geduk' x?? hehe

The Unconscious said...

hahaha....cannot fight with me 1 :)

eh susahla nak vote...banyak girl cun kat sana...macam mana ni..
hehehe

Belly-Button said...

[charlie]

cehhhhh....... u mmg.

oke jom kte g race! i loike! =)

reena said...

drebar akk taknak, tukg coci umah akk... hah tuh akk nak...