October 26, 2009

u are imperfect!

watch this one...




yes u're imperfect.
i am imperfect.
takde orang yg perfect kat dalam dunia ini. even ratu cantik pon fart jugak, kan. hee.
dalam dunia ni ramai orang, tapi nak cari orang yg complete ur imperfection,, nahh its not that easy.

orang itu,,
yg tetap rasa ko cantek.. walaupon ko bangun pagi terpisat2, dgn rambut yg serabai, muka yg sememeh gile.. org yg tak nampak sume tu, coz dia rasa bahagia ble dia jadi org pertama yg ko nampak bila ko bukak mata, yg just rasa cukup gembira coz dapat wish ko gud mownin.

yg bila ko makan tertumpah, dia pon cakap "see, i lg byk bg tumpah dari u", pastu ketawa.
yg bila ko kata "i nak beli facial care ape eh, muka i tgh mslh jerawat la.." dia pon cakap "muka u oke je, u tak pakai ape pon cantek", and really mean it, bukan sebab malas nak jawab.

orang yg kalu dia fart depan ko pon, ko rasa takde mende. *ala ko pon fart gak kan..tp sembunyi2 kot?hihi*
orang yg buat ko rasa normal.

kalau ko da jupe orang tu... jangan lepaskan dia.




note: nice clip from the great-mind of Late Yasmin Ahmad. Al-fatihah.

6 comments:

shasha said...

tapi kalo org tuh dah tanak kat kita..kita kena lepaskan jugak kan???

Belly-Button said...

yeah, and dats mean he's not d mr.imperfect-dat-is-for-me, yet. =)

The Unconscious said...

isk isk..... Me me me...Im that person....dont let me go :P

.o r k e d. said...

da tuka url.sila update ya (:

reena said...

kalo perfect sgt pon yang... tak meriah dunia... hihi...

Belly-Button said...

[kak reen]

tgh pantang pon aktip blogging lg? pergh!haha..
yeah kalu perfect sgt kte lak yg rs insecure..