February 26, 2010

penat. penat..


Penat. sangat.
aku tak tau part mana yang penat.
tapi aku rasa macam nak tido berhari-hari. nak cari satu tempat yg nice and cosy, and tido.
otak penat, badan penat..

kalau bule wish, aku wish nak pergi jalan-jalan... aku wish aku ada partner yang akan enjoy berada bersama-sama aku walaupon sekadar jalannn je sekitar kL.
i want a pair's time rite now, not grouping time. lebih mudah to listen and to talk.
i want a listener. rite now.

makin banyak challenge sekarang ni. i dont know what i am doing.
apa yang betol, apa yang salah.
apa yang terbaek utk sekarang, atau yang terbaek utk masa2 depan.

this is 2010.
and ni baru bulan februari....


5 comments:

faRra said...

k.Sha..
can i be "that" partner???

*blink*blink*

Belly-Button said...

jom dearrrrr.....!!!!

Ah Fatt said...

ajak ler aku sembang. hehe

bulan mac-dec mana tau tambah baik

.o r k e d. said...

orked da tuka url.[http://orked-mukhsin.blogspot.com/]sila update (:

shasha said...

me too!! rasa nak gi spa dan massage je..