March 01, 2010

kalau manja n mengada-ngada memang senang touching..~



haa. aku da bagi statement kat title entry tu.
and im one of them.
yang senang touching = mengada-ngada. sket. sket je. hee.

after a week, arini 1st pegi skola without my driver... kapten tarzan tak kembali ke hutan, tapi da pergi menjalankan kewajipan apa yang patot.

start touching : tiba2 rasa cam sunyiii ja... idop sbg P.A. yg bizi 2,3 ari dok mensetel barang2 tarzan nak g induksi da takde. plg penting org tu sdiri da takde. +_+

tambah touching : pasni da takde driver yang akan tolong anta and ambik aku kat sekolah. ok da sedey dah....

makin touching : 1st day pegi sdiri, tiba2 pagi tadi realize tyre keta pancit. pastu kena call cab. pastu cab tak jupe cari lorong umah. pastu cab pecut 120/130kmj supaya cikgu tak terlambat nak g sekola. pastu mula la rasa kalu driver i still ade mesti bule pecut g sekola ngn scooter i je, mesti i tak worry apa2.

touching berganda: today dapat timetable, ngaja kelas form 4 yg diklasifikasikan sbg worse. yg cikgu kata ada female student kuang ajo dgn cikgu, male students kbykan malas dgr pengajaran cikgu. yg ketua bidang sdiri suggest supaya smggu ni biar dia masuk dulu warn apa yg patot dkt budak2 tu. rasa tak saba nak balik, as usual sesi bercerita masa on d way balik umah. pastu tiba2 realize yg my driver da takde utk sesi sharing-is-caring. pastu rasa macam sebu kejap dalam dada ni. hahh mula laaa nak sedey lagikkk...




oke kalau da manja and mengada-ngada tu memangla senang nak sayu2...
at least mengaku. oke la tuh.



3 comments:

shasha said...

eh...bukan semua org camtu ke? kite sama je....hehehehe

Uncle Lee said...

Hi, I was at Shasha's place noticed your interesting callsign, 'Belly button'.....for a moment thought was 'belly dancer', ha ha.
Nice blog you have.
You have fun, and keep a song in your heart, Lee.

Belly-Button said...

[shasha]
sstgh org rs annoy sket klu dgn org cm kte ni..heee

[lee]
belly dancer?? haha i wish i an! ;p
thanx fer visiting... =)