October 29, 2010

adakah pensyarah suka bersyarah??


semalam accidentally played hide-and-seek dengan students gara-gara sembunyi dalam bilik sendiri.

hari ni pulak terkunci dalam bangunan kuliah yang dah kosong sebab ketua jabatan ingat semua students and lecturers dah takde di dalam.
creppyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy..............................

nasib baek mobile phone bule guna, buatnya bill kena barred ke apa, agak2 macam mana tu?





notakaki : otak rasa macam kena sejat bila fikir kena buat applied research. sampai pencen. aku ingat kalau orang study master/phd/etc etc je perlu buat thesis. aiseh..

2 comments:

nAzAriAh MohD MurAD said...

huh...kalu x dek hp or hp kena barred kerr alamatnya ko tido la kat ctu hikhik...sabi jerr laaa ek...boleh lak terkunci...hiuhiuh

Belly-Button said...

klu kene tido fuhh baru adventure...da la hari jumaat...mau 2hari dlm tu..huhu