October 10, 2010

cinta tanpa perlu ucap "I LOVE YOU"

"beg you ni hodohlah."
"kasut ape ni hideous nye, don't let me see those."
"you da la comot pastu pakai tudung tali guni.wekkk..."

mulut memang takde insurans suka la tengok aku stress. hee..
tapi, dia...

semangat cari card, suruh aku pegi main jauh2 while he took the time tulis ucapan panjang2 dlm graduation card walaupun aku tau dia tak fancy benda2 sebegitu.

suka menyanyi khas untuk tunangnya dengan penuh perasaan lepas tu buatkan tunang dia senyummm je tak henti.

berusaha untuk cari masa dan pastikan dapat spend quality time together walaupun komitmen yang banyak bertimpa2, walaupun tertekan, walaupun sedar kegembiraan yang sekejap tu perlu dibayar dengan 'kesan' yang sungguh teruk.






dia ini, tak pandai mengucap kata. tapi dia ini, ada cinta bila pandang pada matanya.

3 comments:

Tiqatiqah Halim said...

Babe...Ur Capt Tarzan sound so sweet skrg:-)..Ok tak sabar nak tgk both of you atas pelamin..Lalu bwh pedang I nak tumpang kat belakang pun jadi la...Cita2 time kecik tu...Hahahaha... *soorrii i merapu raban coz byk b'angan+free time*

Belly-Button said...

sejak kua atma dia mmg mcm gula2..tehehe..

Tiqatiqah Halim said...

Itu yg best babe..Babe, bila nak lepak..Jom laaa b4 u g JB...Bila g JB..huhuhu..Smlm kuar dgn ummu atikah:-)