August 29, 2009

Alhamdulillah..!

my prayer will be fulfilled... insyaAllah he'll be coming back home tomorow ;)
hmm..hmm.. berkesan jugak tampal notis kat blog ni eyh... ade sape2 terjupe dia ke? *regarding to previous entry*
apa2 pon aku bersyukur lah.. since mummy pon da angin kus-kus ble aku bg tau dia tak dapat blk aritu, penat aku tolong back-up utk dia. heh!
nyway pakcik ni pulak da bg request kek coklat kukus... *in order to dpt kan financial sponsor dr dia utk buat kueh ry kte kne la pandai bodek kannnn* adeh.. beta ini mn pernah buat benda kukus2 ni sume pakai oven jekk...

kepada adik2 kakak2 sekalian, sape rasa dia ada resipi kek kukus yg best punye bule tlg bagi kat aku??.. huhu..



note: dia kadang2 bule jd agak mengada2, ada ke suruh aku buat kek lapis?? ouh pandainye la aku ini.....hee~

6 comments:

Arin said...

wah, cepat cari resepi..me?tak reti den bab cake nih..
p/s: suka ngn layout nih..terang leh baca..:)

shasha said...

hehheh...sib baik tak jumpa...

Belly-Button said...

ade jgk cari kat one website yg i owez go tp dunno la oke ke x resipi tu..
kak arin xreti bab2 cake? hoh tipoOO nih..

p.s. really? hehe tenkiu...

faRra said...

k.Sha..if u ask me that ques, u asked to the wrong person lorr..coz Fara ni tak pndai bab2 masak ni..hahahhaha..
erm, akk owez g website ne??share la..fara pon tgh dok usha2 resepi je skang..:p
nway, selamat ber'bakery'...:))

Belly-Button said...

eh2 budak ni camne bule xpndai ni? cmne nk kawen ni? haha...
akak salu masuk myresipi.com,, sng nk cari and user frenly.
esok nk bentang bajet kat menteri kewangan ni..hee =D

Monkey D Luffy said...

hepi jer mcm pakwe balik