August 15, 2009

..and he is a gay.


sorang lecturer pindah.
dia mmg bagus gila lecturing, and susah sgt nak bg compliment. so kalu dia puji ko, rasa mcm lagi precious dr jupe duet rm50 tepi jalan.
before dia pindah, whole coursemate ade bg greeting kat dia in a note book.
mane tau rupanya ade dak coursemate aku yg adore dia......................... *jeez..*
hot stuff jgk la kot news ni smpai lecturers sume tau.
pastu coordinator aku cakap kat dat girl,,
"i dunno why u like him, he is gay, hello."

lorh.
gay ke?

lantak p kat hang la asalkan hang mengajaq baguih.

aku teringat satu proverb,,

"all good guys are either married, or gay. "

really??


well. adam lambert pon gay.
frust, frust.. haih.~

10 comments:

faRra said...

"All good guys are either maaried, or GAY"

iv heard this b4..
i guess betul la tu kot..
hahahaha..

Monkey D Luffy said...

ccordinator tu jeles ler tu

AzimahAzri said...

erkk.....gay???xapa la asalkan dia buat keje bagus xpun org g ckp dia gay tu jeles kot

w|cKa` said...

sorang good guy dah kawen ngan kami.. hihi

arnamee said...

salam..

erm.. gay?@_%
erm, asalkan dia jalan tgungjawab tu okke dah tu.

♥chentaMAYA™ said...

ahah~
pedulik ape gay ke hape~
jnji dia ajor kite besh!
ye x?

Belly-Button said...

[farra]
eh, reserve one person! our partner. hehe.

[luffy]
ahaha.. yela kot?

[kak azimah & chenta]
btol2! dia ajar mmg bagus.. nama pob profesor..hee.

[wicka]
ececeh... =P

[arnamee]
salam... ;)

Kuwe said...

KihKih.

tp.
dia hensem tak weh?

p/s:aku lelaki sejati yg kacak kahkah

MeGa said...

gay keji. coz dorg getis tgk lelaki2 kacak.

Belly-Button said...

[kuwe]
dia da 50 sumting lar..hahaha!!

[mega]
kalu dorg dpt lelaki2 kacak tersebut mmg sgt bengang kan??