August 03, 2009

Bday Bash & Gathering!


i've went to bethrisya's bday party, which was blast!! kek dia.. pergh.... speechless!! memang kagum abeh la! thanx to kak ena for inviting.. i hope beth loves her pressie.. ;)

supposed tak dapat attend,, tp last minute contact cik farra ni aku manage to go jugak. turun flight trus amek bas g kl sentral, pastu nek komuter, pastu nek keta.. hoho byk btol transport aku semalam. skali dgn bday party ni also kinda my 1st blogger reunion jgk la neh.. ble berada di kalangan seafarer's ladies ni suddenly aku rs mcm shrinking sbb aku je army's. huhu. ((farra, akak culik gamba atas ni ye!))
nyway they're so nice, very warmth and aku kenal ramai orang semalam. sembang2 at umah kak nin really gave me a perspective to many thoughts that aku tak penah terpikir slama ni.. *kak nin, farra...u know wut is it, aite?=p*

well coz aku never upload pic, ramai org confuse dgn shasha belly button. time party tu nina n few others da claim suh aku letak gamba. hee.
baeklah daku menurut perintah. lol!~ *sila picit di sini*


to kak ena, farra, kak hanin, kak dina, kak reen, kak ecah, sha, nina, kak izan, nani, ety, anis, azie, and sume2... it has been a great pleasure meeting all of u! ^_^


7 comments:

Ena Mazly said...

Shasha deary,

Tq for coming n tq for the present ye...

Glad that u came.. ^__________^

Maaf kalau ada kekurangan makanan mahupun layanan ye .

w|cKa` said...

wahh semua org curi gambar farra coz dia ja dah upload..

.ArianiAizat. said...

hye shasha :))
ada 3org nama sha kelmarin,so nak panggil shasha la..hihi
nt ada rezki kte jumpa lagi..nice meeting u too shasha..nway,nak ur email bley?

shasha said...

mana satu??

faRra said...

hehehehe..
semangat2!!!:)))
yeppiii!!da letak gmbar la die..heheh..pasnih klu ade lg yg tak kenal, eh cnie fara dush dorg tu..muahahha..>____<

*sile la amek gmbar2 tu..klu nk tnggu fara e mel lmbat lg..server tak brpe nk elok..nk comment ni appear pon kene tnggu lame..hUuu~*
sila-sila..jgn malu..hEee~

Belly-Button said...

[kak ena]
everythng were blast! thanx for inviting and im glad dat to attend it ;)

[kak izan]
haha farra la menjadi mangsa.. siap edit2 gamba tu. lol!~

[ariani]
me too..nice meeting u.. oke nati i send mail to u oke..

[shasha]
heheh yg agak2 terkeluar dr theme tu yela tu. hehe.

Belly-Button said...

[farra]
oke da culik segala gmba yg ada ;)
nyway td pegi jusco lg. aduh pegi je mesti abeh duet. cmne neh... isk...
tula jgn sape lg ckp xkenal belly button, kan sume org ade sorang satu kat stomach tuh.... hahaha!