August 21, 2009

semua org bersemangat coz esok puasa!


hehe tapi aku rasa ramai yg lagi bersemangat pikir makanan nk berbuka puasa kan? kan?
elele.. betol la tu kann... =P

selain berharap dapat tambah amal ibadat, masa ni sume org:

  • pikir pasal baju raya tak tailored lagi.. *pempuan la yg salu runsing pasal ni, contohnya aku.hee*
  • pikir nak buat kueh raya ape..
  • yg malas busy tu da bersemangat choose kuih ape nak ditempah..
  • yg sakit2 hati bile tiket bas raya da sold out...
  • yg gigih berusaha utk apply cuti raya bg yg berkerja...
  • tak saba tunggu petang nak pegi bazaar ramadhan!! *itu aku!*

yg laen korang tolong senaraikan ye...

selamat menyambut bulan Ramadhan ....

satu soalan nak tanya...

ade sape2 tak abeh ganti puasa lagi? haaa...
=P

5 comments:

FatinFarhana said...

jom shopping raya kat jalan TAR! :P

Belly-Button said...

jom!! lama gle xpegi jln Tar... kalu x asek pegi borong shawl kt stu ;)

shasha said...

selamat berpuasa babe!

faRra said...

selamat berpuasa..:))))
ilan sebentar: sesiapa yg tgh dok mncari mane nk beli kuih raye tu, tnye la Cik Fara..:)))hEhehehe..hrge special tuk kamu2 sume..

*k.Sha, nk beli kuih raye dari Fara tak??hEhehehehe..
jom p bukk pose same2!!!

Belly-Button said...

bole2 nati kte bukak pose sama2.. akak wkend msti blk srmbn..xdpt jupe tarzan smpi la raya.
uik kueh raya bunyi nye menarik! tp br je inform mak in law dat i nk buat kueh ble blk wkend, evry year buat.. org kat hutan pon da pesan kek dah. hehe..