August 26, 2009

Ladies' Nite review!~


as i promised, i'll give my review on I LOVE U BETH COOPER.
hurm.
tak rugi la kalu ko tak tengok.
cite pasal mamat nerd yg pegi meluahkan perasaan chenta dia pada hot cheerleader on their graduation day.
apasal eh, nerdy mesti berkenan cheerleader. pastu football player mesti kapel ngan cheerleader. tp dlm cite ni the mean boyfie is an army. *banyak scene dia cut arr..*
moral of the story: dont u mess with army's girl.

tudiaa... mcm bagi reminder kat diri sdiri, supaya tidak menjadi flirtatious lg ble da tawu apa incek army captain bule buat...hee. takpela aku skrg maseh peringkat dalam rehab lagi ni.. =P

cite Beth Cooper ni adalah cite yg kalu ko kua girls je mcm aku buat semalam tu bule la ko nak huhaa huhaa gelak2 and layan kan... kalu sorang or dgn partner ko, rasa tak berbaloi!
tp mamat kat sebelah aku pon asek gelak tak hengat. hoh kenapa tengok cerita ini, adakah kau lembut? tsk. tsk..

kepada yg wonder apa activity aku lg semalam, yeap takde g mencucuk bintang ye.
haha gila ko, da la bulan puasa, pastu pulak tiap kali nak buat apa2 noty je mesti ingat muka mummy. terus tak jadi. pelik gak aku knape aku ingat muka mak inlaw sepatotnya aku ingat muka anak dia, kan. lol!!~

  • pegi midnite movie @ midvalley
  • pegi downtown kat cheras makan steamboat
  • round2 kL..
  • pit stop kat dataran merdeka sambil bincang pasal cerita org pakai susuk.. *taktau nape topic ni lak yg dibincangkan*
  • g cari sahur kat kmpung bahru..
  • tapi last2 makan bubur mc D. haih...

2 orang indian bestie aku pon sebokkk nak makan jugak macam puasa jek.
ha-ha.


BYE!!~

5 comments:

w|cKa` said...

seronoknye hang out ngan tawan2..
rindu zaman jadi student dulu..

nina mazda said...

betul! i love u beth cooper tak best!!
rugi je tengok..
baik beli juadah berbuka..
haha..

Belly-Button said...

[kak izan]
yea..ni sume buat jd kenangan ble da go with own path nati...

[nina]
masalahnya partner sy tiba2 ajak sy pegi tgk pulak cite ni. again?isk....

♥chentaMAYA™ said...

huuu~
nak hekot!
hee~

Belly-Button said...

[chenta]

babe ko lmbt gtau! hehe