August 18, 2009

tanda2 makin berusia..


... adalah kembali muda.
bila passion and patience makin menipis sedikit demi sedikit, aku dah nak jadik macam cerita Curious Case of Benjamin Button.
orang laen punya notes penuh dgn writing, aku punya penuh dengan doodles.


*sebab pendidikan seni mase sekola dulu pernah fail, lalu skrg membalas dendam menconteng sesuka hati di mana saja.
and, art is abstract.. so how cud the teacher failed me?? haaa...still xpueh ati tuh.*


inikah ciri2 perempuan berumur suku abad yg akan menapak mengajar anak2 korang di sekola?
yea sila risau sekarang.

Note: well sekurang2 nye aku tak jadik cikgu yg jual amway atau avon dlm bilik guru. ha-ha.

10 comments:

shasha said...

takpe..cikgu cute...student sure rajin nak buat homework tanya itu ini kan kan??

Belly-Button said...

alamak jgn tny banyak2 nati cikgu sebat!!
hahaha tudia garang........

♥chentaMAYA™ said...

cantik je lukisan ko!
hee~

Monkey D Luffy said...

cute ler lukisan ko

The Unconscious said...

eh...nicela your drawing...maybe you should be an artist instead? Haha...cikgu malas but i think the students will still like you :P

MeGa said...

bulih tunjuk sketch ni kat chekgu seni...
sempat lg nk ubah result.
=)

Belly-Button said...

[luffy, d unconscious]
wahh ni apesal pakat puji ni? apakah muslihat terselindung anda???

[mega]
whoa saket ati ble ingt dlm report card tiba2 ade satu subjek kaler merah.. slama ni bkn maen maintain plg teruk pon B- suddenly ada D! geram2!!!

Belly-Button said...

[chenta maya]
ye ke cantik, haha berangan piccaso sekejap! =P

Hafiz Hamid said...

nnt kamu mengajar sekolah mane?, aku mahu blacklist itu sekolah....=)

Belly-Button said...

[hafiz]
i'll do lecturing in politek or klj komuniti.. ;)
practical sj kat skola..
hint: practical skola kat melaka! haha!