August 17, 2009

Kalau paper Edu. Research aku teruk, ini semua ko punye pasal!!



tadi kawan aku merungut,
"budak ni haa da nampak mamat fahrin tu da taknak gerak2 dah!"
hee.
memang.
aku rasa mcm nak pegi tolak je haliza misbun tu meh aku berlakon ngan mamat tu. "fahrin, i berlakon theatre oke... so bule wut setakat nak berlakon ngan u?" huahaha..
masa tgh jawab paper td pon dok fikir mamat tu jugak. kalu result aku tak besh, hah ini sume salah fahrin ahmad!

isk.
sebok jek nak buat shooting kat dewan kuliah tuh.
apehal byk sgt org shooting film/drama/iklan kat upm pon aku tak tau.
mula2 nampak haliza misbun, aku cakap dkt kawan aku,,

aku: "babe aku tak kesah artist mana pon nak dtg, fahrin ahmad je aku layan."
kawan aku: "weh sape fahrin tu?" *isk. tak kenal pulak. tp tak bule nak salahkan dia, she's indian girl yg jrg tgk malay film*
aku: "fahrin ahmad tu d only malay actor yg aku suka. aku da cakap kat kapten tarzan, kalu aku nampak fahrin, aku akan terlupa kejap kat tarzan tu kalu dia kat sebelah aku pon" *wahaha see betapa gigih aku suka fahrin!*

tiba2.... mamat fahrin tu memang betol2 ada kat situ!!!
fahrin! fahrin! fahrin!
kawan aku cakap muka aku tak bule blah teruja gila. hahaha.


note: rupanya fahrin tu tak la tinggi sgt.. (ni dr perception pempuan tinggi spt aku.hee) and dia da kurus sket r skrg.. da kurenggg taff dah, kapt tarzan lagi taff. oke lah kapt tarzan tak perlu risau skrg i tak obses gile kat fahrin dah. obses sket saje. hahaha.

4 comments:

MeGa said...

senyum die killer ouh. sweet smpai leh dpt kencing manis.

Belly-Button said...

[mega]
definitely agree!!!

♥chentaMAYA™ said...

aahhah~
mmpi jadik kenyataan jumpa fahrin beb!
hee~

Belly-Button said...

of coz... xsgka lepas sebut je suddenly tau dia betol2 ade kat situ...haiiiiihh..