August 06, 2009

"Segala yg indah ada di sini..."


i am charmed by quote kat atas ni ble aku nampak dis lil cute shop near sri serdang. tiba2 je kaki laju je gerak ke sana.
and dis is my 1st time jupe business blog shop, which is owned by Kak Edast yg cute.

dis is the boutique owner..

oke about the product first,,
edast boutique ni jual ladies apparel, shawl, brooch, accesories and yg paling aku teruja is Crocs shoes! original crocs shoes with lower price compared to boutique crocs coz direct terus from factory. of coz la sume org tawu crocs very comfy kan,, and i cud confirm u yg this is really an original crocs, i've bought one *same design dgn yg aku ade..hee* yg konon2 bekalan utk dipakai masa practicum nati. haha. nak jugakkk pakai crocs pegi skola kannn..
the shawls are superb! design dia very cantek, and atleast once in a week of course aku akan pegi jenguk kedai kak edast ni bg memborong latest shawl. lol!~
see...dis is how i manage to get many beautiful shawls.. =)

tak payah cakap banyak.. pegi je kat link ni --> edasthomyshop

dr situ korang bule pegi ke link2 laen yg the owner dah specify such as crocs, shawl, brooch, clothes..etc.

aku mmg sangat tertarik dgn motif dkt door fitting room ni!

about the environment,,
very cosy!!!
it is pink... *the boutique owner really loves pink*, with beautiful lighting, air-cond and it smells very nice too! seriously!!
so take a peep at edastboutique, it worths ur visit.. who knows wut u'll find... ;)

6 comments:

♥chentaMAYA™ said...

uit~
windu ko!
hee~



ouh!aq suke gak kat ftting room tuh!
kretip siot!

Belly-Button said...

[chenta]
heheh aku da agak ko mesti merindui aku!how r u??
hehe.. mmg aku ske gle tgk pintu dia tu, cantek btol... da la kedai tu wangi...i lokie!!!

The Unconscious said...

hey...long time tak dengar from you... Crocs sudah bankrupt you know....

Jard The Great said...

chantek woo kedai tu.. mesti masyuk pny kedai kan???

salam singgah dari ku.. ;p

cik bulan said...

berapa ringgit eh for the crocs?

Belly-Button said...

[the unconscious]
how do u know?? n why so??

[jard d great]
hye.. ;)

[cik bulan]
halloo! log time no hear! for crocs malindi type, kat boutique is rm129, kat this blogshop it is rm85..