August 27, 2009

pulanglah ......

toing!! ada mesej masuk.

"salam..weekend leave i kne tarik.. nati kalu ada masa, tlg inform mumy ye..i got no gut to tell her."

oh. muka panas kejap.
kecewa.
sikit.
sedih.
banyak.
maknanya takde posibility lgsung nak jumpa & berbuka sama2.
tapi dah biasa. macam ni lah life with an army.
*aku tau dia pon kecewa gile... ptg td dia hepy sangat ckp pasal wkend ni.. suddenly x approve.. :( *


tapi, part aku nak kena inform mak dia yg susah sket.
kadang2 rasa mcm dah tuka role pon ade, aku yg banyak console kan mak dia yg selalu nya ape2 je lg beremosi dr aku.
macam mummy pulak dia punya other-half, and aku lak jadik mummy.
so kalu aku sedih pon tak sempat nak sedih.
haha. dah jadi liberal gila.


and.. actually aku sedih............. ***

10 comments:

The Unconscious said...

sorry to hear about it. I hope you will have the strength and courage to carry on. Dont give up.
good luck wirh Mum in law....
sometimes some sacrifices has to be made in the expenses of your own feelings...
Tc

AngOsH said...

nie ke yg akak x jadi balik klate kak???

♥chentaMAYA™ said...

menantu yg baek!
hee~

Thumbnail said...

dugaan tu
dah jodoh an..
huhu,, :)

shasha said...

hmm...takpelah...mungkin rezeki di lain hari pulak...

w|cKa` said...

rilek2.. jgn bersedih... ingatlah isteri2 pelaut lagi la sedih bukan je xdpt bebuka besama, xdpt raya besama betahun2 pon ada.. ni la dugaan di becinta dgn incik army dan incik seaman.. huhu

Belly-Button said...

[charlie]
ya.. thanx charlie...

[chenta, thumbnail]
huhu.. aku jela yg kne jadi wakil dia...

[shasha]
raya.. kalu raya xdpt cuti,, ouh sy akan meroyan!

Belly-Button said...

[angosh]
hurm sort of laa... terus rs wkend ni xbesh....

[kak izan]
yeah tula ble jupe sume org aritu i learned to b more understandable of his situation..
kak izan raya kat jitra ble? nak p ni.. ;)

HaninFarshid said...

sabar k, sha....ni dugaan for you...to test ur love for him :)good luck...;)

Belly-Button said...

[kak nin]
thanx kak nin.. tp sedeyh for him too.. da lama dia xdpt blk umah..