August 08, 2009

dari kem sg.besi ke chow kit road...



tadi pegi kem jupe kapt.tarzan, tunggu sejam lebih tp jupe tak sampai 10 minit. itu pon mintak pelepasan kejap. tapi takpe, da bersyukur dah.. just datang bagi makan saje sebelom esok lusa dah masuk hutan.. *hohoh manyak baek punya partner..*
akak jual mee kari dkt sg.besi tu pon dah tanya kenapa aku beli banyak sgt food, ble aku sebut nak bawak masuk kem dia pon da faham sendiri.
mmg tentera banyak makan kot...






pastu pegi amek tren dkt tasek selatan, transit naek monorel pulak until stesen chow kit. 1st time sampai chow kit, dulu penah ajak kapt.tarzan round area chow kit tp dia cakap tak bule, blacklist for them. officer. ntah aku pon tak faham. so td aku wander around sambil tunggu kawan dtg. the place is not nice. itu je aku bule kata. orang2 dia mencurigakan. aku rasa bahaya.
ada ke tesl upsi buat dinner hotel kat chow kit?? tsk...tsk... ape tah nama dia, Regency kot.. paling tak bule tahan tu da sampai hotel pulak no electricity! and the ballroom was on the 9th floor!!
gile gigih aku panjat smpai 9th floor! seb baek bukan dinner aku, da siap berpeluh-peluh ape bagai. *nak spy2 tgk tesl laen punye dinner mcm mane.heheh*
pastu mula la merapu dengan kawan2 aku cakap nak cari pempuan chow kit road satu malam berapa. haa tu ble sampai tahap tak betoi dah la tu.


bila balik, mummy call.
esok ajak pegi cari barang area masjid jamek, jalan tar.
drive.
wut?? drive?? weekend??
no. way.
naek tren tadi pon aku rasa macam nak demam da dgn penuh sesak org. takut gak aku ngan selsema bebi nih.. so walaupon mum-in-law *patot2 bodek abeh la kan*,, permintaan itu terpaksa ditolak atas sebab aku malas nak tolong pegi tambah jem jalan kat kL tu..

sebagai anak yg baek, oke lah esok aku balek umah. haih.


P.s. aku pegi pesta flora. saket hati tulips takde. black rose pon takde. cett.

9 comments:

faRra said...

pegi jmpe Mr Tarzan ptg td ke sis??bkn kate aritu ahad ea???hehehehe..
tot nk ajak akk sok g JJ..ngh ade SALE..SHOES especially!!hahahaa..
td da tgk da mane yg berkenan, ingt nk pegi sok sambar satu..=p
tp laz2 sok kene balik awal ke gemncheh coz d hal..
-SADIST-

Belly-Button said...

[farra]
see i told u already military punye thingy salu unexpected.
tula on friday aritu suddenly dia ckp ahad da x bule out coz ade admin n preparation. so dissapointing.. dats y smlm drop by jugak though mmg dorg xde free time pon. hurm.
lor yeke... sbb tghari ni akak blk srmbn...isk2..

♥chentaMAYA™ said...

weh!
nak ekot!

Arin said...

last jejak kaki ke chow kit ...8 tahun lepas kot..mmg scarry..kepit beg gegila time tuh..

MeGa said...

u army ke?

Belly-Button said...

[chenta]
nk ikot g mn 1? sg besi? chow kit? jalan tar? or pesta flora?? hehe..

[arin]
tulaa.. org2 kat ctu pndang smacam je..ngeri btol...

[mega]
me? army? haha impossible! i tend 2 always break d rule. my partner is..

The Unconscious said...

u should join the army lor.... then sama sama masuk keluar hutan.
hehehe

Belly-Button said...

[mr.sagitarius]
urgh cannot! i meant to live in a shopping mall, bkn jungle!hahaha!

♥chentaMAYA™ said...

ahah~
manyak tol ea destinasi!
hee~