November 12, 2009

Ampun Bapak..!! Ampun...


*issue MukaBuku*


2,3 hari lepas.. aku telah sentap apabila on9 fesbuk lalu tengok ada muka bapak aku dkt friend request!!

camne pulak bapak bule jupe aku dalam fesbuk ni??!

arghh.. tiba2 rasa semput time tu jugak!
pastu tgk friend request 1 lg.. dr cikgu aku merangkap kawan bapak aku!
aik.. angkut kroni kah..??
arghh.. aduh2 makin tak bule bernyawa! i need air..huhuh~

adakah kerjaya hitam aku ber-aktif dalam dunia internet bakal berakhir dgn wujudnya "supervisor" di dalam page aku??

sampai sekarang friend request itu aku buat2 tak nampak.
konon2 macam tak online la kann.. *huehehe..gelak jahat!*
err seb baek bapak tak msg tanya aku da add belom.
isk........

  1. adakah ku patot approve?
  2. adakah ku patot ignore?
  3. adakah ku patot add dalam another fesbuk acc. yg lebih decent supaya bapakku berpuas hati?


yea maybe la aku ade colloboration dgn diva2 ni dalam fesbuk aku,,



so ko rase aku bule add bapak kah???
hee.





11 comments:

arin said...

erk...payah la ader supervisor besar dlm fb..

Belly-Button said...

itulah..

once dia tgk my profile from my sis' page, dia da siap suh editing here n there. hu-hu

ajjah said...

kelakar la.. tapi memang tabest pun, rasa nak komen bukan-bukan pun tak boleh. harus jadi sopan.

::NaS:: said...

approve je,tp pastu nnt senyap2 remove balik.theheheee...

aku buat camtu dulu ngan org kedutaan yg taja scholarship.takmau la simpan spy dlm pesbuk tu.hahaa

Belly-Button said...

[ajjah]
why i xbule coment page u eh?
yea mmg xbest gle... kene behave!


[nas]
betol2.. bahaya oh kalu dorg ade, abeh sume kne monitor!

reena said...

haha...suspen wooo... tp btol jgk ckp nas... approve dulu pastu removela... dia bkn tau pon... sbb akk penah gak ade member yg akk tak suke meminta2 utk di approve... kesian *nyampah sbnrnye* punye psl akk approvekan la gak... tp tak smpi bape minit akk removekan dia.. haha...

*mintak ampun gak bapak krn mengajar anakmu ini*

Belly-Button said...

wahh kak rina,,

smlm bkn men suh approve suh jadi anak mithali.......hahaha!!

=P

ajjah said...

yeay dh boleh! rupanya silap setting.

Belly-Button said...

haha i guessed so. =)

farah ariff said...

perrghh rox nye ayah ada fesbuk..

cam bahaya jek

MeGa said...

sebelom approve tuh, bubuh sebaris due ayat2 suci ye..
moga ayah rse tenang.
=p