November 08, 2009

Kelantan kalah Piala Malaysia --> bakpo gak baloh gini mo nih...


"ore oyak doh jange dok baloh, baloh smace..
nok wak malu ko nik aziz bakpo?"

-- mumy meluahkan ketidakpuasan hati nye...

*taken from kosmo online*


this is predicted. haih~
aku xminat bolllaaa,, tp incident ni mcm da terjangka akan terjadi.
bakpo la wak gini gak,,
baling mercun,
bakar kerusi.
selama ni sesetengah org da ada negative thought about kelantanesse, jadi pulak incident gini.. really not helping.

extreme sgt football msia nih, kalu english football club ada kes mcm ni jugak ke?? tlg bg tau aku, sbb aku mmg tak minat bola, mmg tak tengok pon.
oh yea, tp sokong real madrid.. sbb ade Raul Gonzalez yg ensem. (-_-")
and yea, pegila mane2 pon si beckham, aku akan minat dia. bkn football club yg dia play tu. huehehe....

well jadik kes gini.. terasa jugak tempiasnya, coz dale umoh ni ore klate blako.
seremban is just our nest.


komen mumy::

mumy: "kito takpo, kito ore nogori lo ni. haha. nk menang guano klate dok nunjuk pranga gedebe." (kite takpe, da jadi org n9 dah skrg ni. nak menang mcm mana kelantan dok tunjuk perangai indecent. )

aku: "tok kelik agi ko demo tuh?"(tak blk lagi ke diorg tu?)
*merujuk kepada sdare2 dr klate yg pegi tgk bola smlm*


mumy: "mano,, sha'ari tokleh kelik agi cari jale tok jupo, klate kaloh." (nak blk ape, sha'ari da frust kelantan kalah. tak jupe jalan blk dah)

huhuhu..~




7 comments:

Ries Lee said...

oghe kelate ni fanatik sokmo...
tok tahu nok royak lagu mano...

AngOsH said...

yea, sgt x pueh atie..pehal lah nak rosakkan semua harta benda..aaa, tgk bola sudah lah...aish...dah x nak sokong dh..fedup ngan penyokong yg over sgggtt..hoho

incek paranoid said...

pade dok bakar khusi baik bakar pemain kelate, bodo spo menate main bola pon x reti

Belly-Button said...

[ries lee}

sigh.. xsume mcm tu tp sbb yg sket2 ni la, bg org laen bad impression about kelantan.

[angosh]

aik?? ni xbule jd nih..durhaka ya kamu terhadap kelantan??! hahah...

[paranoid]

hey incek, marah btol eh..
saba2... =)

incek paranoid said...

mau x? main bola cm main guli. pastu penyokong lak wat onar. sure kena bahan kt opis ni krg. aiseh nak ngaku org kelate pn malu huhu

kerol said...

fanatik ye..nasib baik sy x ke sana..hehee

Belly-Button said...

[paranoid]
tulahh.. bab kne teasing nati tu yg xtahan tu. kalu penyokong xwat hal rs nya xla prob sgt.
bersiap sedia lahh kamu..hehe

[kerol]
kalu pegi kena baling mercun! =P