November 25, 2009

Hey, im back!


*pose perasan Mahsuri kejap. haha*


dis cuti2,, aku ade snap picca using nikon D5000, tp tak la pandai gle macam freelance photographer. hee.
demi utk me-releven-kan url aku dgn content blog, so entry kali ni aku bagi link utk preview some gamba2 yg d capture masa holidae tu.. sila picit sini



well aku da blk few days ago,, tp pelik lah pas pegi holidae lagi takde mood pulak. hurm.
macam nk tido saja sebulan ni taknak bangun2.

hati rasa bengkak2, tp tak tau kenapa.. sebab apa.. or sebab siapa.


jantung aku ada masalahkah??..






p.s. kan aku da cakap nak sekodeng orang,, tak payah pegi jauh2,, kat hotel tu pon da bule tgk pak2 arab ngan mat2 saleh berjemurannn...heheheh~
(gamba tgh sekodeng di tasek dayang bunting. haha!)


9 comments:

arin said...

gambar merenung jauh nampak?

Belly-Button said...

merenung dlm kesamaran. cewwah.

ajjah said...

pegi cable car tak, sure jumpa rusa-rusa rakus tu. aritu pegi, jatuh cinta betul ngan anak rusa dia, teringat bambi. :)

shasha said...

mana coklat nih??hhhehehe

Belly-Button said...

[shasha]
erkk... kali ni beli toblerone sebijik je.haha.

[ajjah]
haah pegi.. ade agmba anak rusa tu dlm link yg i paste. =)

♥chentaMAYA™ said...

weh~
ubt at cpt2 yea!~

Belly-Button said...

[cik pupu]

mane nk carik ubat ni?? haih~~

MeGa said...

klu mnd kat tasek dayang bunting tu nnt buleh bunting ke ape?

Belly-Button said...

itu myth je kot.. org percaya kalu minum air tasik tu, ppuan yg ssh pregnant bule pregnant.. tp rs not true kot..huhu