November 16, 2009

Segala Yang Indah Ada di BUTIK eDast!


ni entry sticky mode 72hours ye. latest entry sila skrol ke bawah.

wahai kawan2 ni 1st time i join blog contest ye. mari kte tgk aku ade talent utk win ke tak! hoho!

well, few month before aku ade post entry pasal kedai ni. (sila picit d sini ye)
sebab aku sangat2 senang ati dengan shawl dkt kedai Edast ni. memang cantek! paling penting kedai dia pon cantek dan wangiii.. penting tuh...haa.
ye perkara pertama yg buat aku jatuh centa ialah cantek, cantek, wangiii.
huehehe.. *korang jangan wangi sgt nati aku addicted, sape susah? haa*

disebab kerajinan aku melawat, meng-observe, dan jugak bg humble opinion in making choices kpd customer yg dtg butik Edast ni, secara tak langsung da jadi member x.o.xo dgn owner blog dan jugak mak nye yg sgt kewl. siap bule pegi butik just untuk bersembang gitu. *kadang macik bagi pakej makan keropok lak tu.* heheh.

kata owner blog, kena bagi comment pasal blog ni.

1. okie, personally aku rasa blog ni systematic. mean kalu ko nak beli shawl, ko bule bukak 1 link.. kalu ko nk beli kasut Crocs, ko bule bukak another link.. kira dia tak stuff all in one page.
gud. user-friendly.
2. materials punye visual display pon very clear, i can guarantee u ape yg korang tgk tu is exactly as like yg di kedai.
3. method of payment pon very clear, ko just picit je dkt link on the tab. and ko bule keep track.

as for the room-for-improvement,
aku rasa 1 je kot.. maybe background dia perlu kan something more subtle, pattern yg simple so that viewer akan terus pay attention to the material instead of also looking at the background.
ala mcm law of Powerpoint Presentation, background yg simple2 so that reader focus on d material only. =)

anyway cakap2 je pon tak guna, sila tengok sendiri what dis blog could offer u..

JOM TENGOK!



owh satu syarat lg kena letak gmba tunjuk 'peace'. amek ko, ilang ke-macho-an aku sebagai sorang cekgu. huhu. terpaksa den lotak gamba close-up kat cni. adess. malu nyah..~
sayang2 sekalian tolong 'vote' den yo.. =P



P.s. -- sape2 yg laki tu, beli la something utk meaningful person korang.. mak ke, sister ke, wifey ke, gf ke.. then ko bg address post terus kat umah!
mesti dia itu terharu!
betol la weh.. perempuan sgt menghargai kalu korang buat surprise utk dorang. tapi takkanla dia nk bg tau camtu, so mai sini aku tolong habaq. hee.



4 comments:

reena said...

chumey pic nye... hihi... peace!!... anyway gud luck dear...

Belly-Button said...

[reena]

huhu, apekah yg sy berpikir masa amek gmba mcm ni. rs nye seperti ku kanak2. haih~

tenkiu dear =)

cik EPAL said...

cumill..boleh menang ni ;)

Belly-Button said...

terima kaseh.......
hehe