November 30, 2009

Ini pemandangan biasa di tandas awam~

Sape memerlukan apa2 perkhidmatan??

Semalam aku p cityplaza, orang aloq staq kenai la tempat ni.

Pahtu aku p toilet, rupanya banyak lagi la keja tak paedah budak2 laa ni dok buat.

Awat meqela sangat aku pon taktau la. Tak padan dengan pompuan nak tulih benda camni, yala takkan laki pulak yg masuk p tulih kat bilik ayaq pompuan kan??

Tapi sebenaqnya takla pelik sangat….. sebab jamban kat unibersiti aku pon ada jugak tulih benda camni. Hebat lagi kot depa tulih tu..

Sapa tak pecaya sila p jamban lama pompuan dekat Blok BKP.

Kalau yg terpelajaq pon buleh tulih benda macam ni… so kalu setakat di jamban yg masuk kena bayaq dua kupang, apa nak heran, kan???





p.s. aku suka jamban kat jusco midvaley, cantek dan wangiiiiii… siap ada bilik bersolek dgn cermin besaq dgn hair dryer lagii.

Owh yea bule dengaq lagu jugak dalam jamban tu, selesanya…. Hahaha.


7 comments:

shasha said...

gatal tgn dorang kalo tak menconteng rasanya...

HaninFarshid said...

tulah..k.nin tak faham..orang yang pandai pun suka conteng2 tandas nie...tulis ntah pape lak tu..

hee...k.nin suka tandas kat garden yang kena bayar and pavillion...bersih...and selesa...and tenang je nak buat project...hahahah!

Belly-Button said...

[kak nin]
tandas pavilion tu air dia pancut2 yg guna sensor tu x? hee.
haah tndas d garden best!! cantek! hehe


[shasha]
tula, agak2 bila tua2 nati dorg pikir blk x pasal tu eh??

The Unconscious said...

oik....why got no option to put some brilliant comments for both your posts below:)

hehehe

ajjah said...

menyampah gila kan kalau baca benda-benda ni..

my case pulak, kat dalam lift. sakit hati betul, terus la melabel si tukang tulis tu low mentality..

Belly-Button said...

[charlie]

oke2 i da bukak comment tu. hee.

Belly-Button said...

[ajjah]

yes, kdg2 bila pikir blk, mmg btol la u said-- low mentality.
yes. yes.