November 26, 2009

The thinking-closet.


dulu, masa muda2 sket dulu masa time diploma,, aku ada satu habit yg buat aku rasa comfort tp orang laen pulak jd freak-out.
aku suka duduk diam2 dalam almari.
aku akan masuk dalam almari aku ble aku rasa aku too exposed dgn dunia, or bila aku kantoi and rasa nak lari *kalu terjun blok 2 tingkat tu nati sakit pulak kan.*

bila duduk dalam almari tu aku rasa selamat.
aku duduk senyap2, pikir apa yg patot pastu ble rasa macam da dpt solution aku kua la.
aku still ingt ada incident ni,, aku sorang2 kat bilik. masa tu aku tgh bertapa dalam so-called thinking closet aku, then suddenly kawan roommate aku masuk dlm bilik. dia terkejut tengok aku kat dlm almari, muka dia mcm baru telan kapur ble tgk aku pastu cepat2 tutup pintu bilik! hee agaknya dia ingt aku kena histeria ke apa. =P

sejarah
aku start duduk dlm almari ni ble bf aku *skg ni x-bf jela.hee* kantoikan aku. dia guna akak dia punye number n sms dgn aku, so banyakla things yg dia dpt korek. cess masa aku tau tu, terkejut gile dowh.. siap aku lempar henpon sbb terkejut, pastu terus masuk duduk dlm almari dgn harapan sume ini hanyalah mimpi... tehehe.. bongek btol la!

sebab tu antara benda pertama aku cek ble nak stay kat mana2 bilik adalah almari. tapi skg ni, sume almari yg associate dgn aku tak cukup berkualiti utk menampung berat badan kiut aku ni. haih...
sebab tu aku kureng wiser sket skg ni.. sbb da lama tak masuk thinking-closet. *baekk punya alasan. =P*

aku ingat lagi ayat besfren aku,,

miss X : eh bellybutton takde pon dalam bilik dia??
besfren: ye ke... ko da tengok dalam almari???

huhuhu...~~~

err... korang ada thinking-closet macam aku tak???
cepatlaa aku nak buat fan club ni. haha.



8 comments:

shasha said...

me tak muat dok dalam lemari laaa....huhuhuhu

Loyer Lelaki said...

perggg..gua dengar pun gua takut. ko x kisah masuk apa2 almari ke? ko try almari bilik mayat sekali, aku dengar dorang ada almari dalam ada air-cond

Belly-Button said...

shasha

hehe.. skg ni almari sume kecik2, pastu x stabil pulak. i pon takot nk duduk!

Belly-Button said...

[incek loyar]

hahaha ko memang.....almari tu cantik sgt kot..siap bule baring ape bagai haa... terlalu comfort kot... haha

ajjah said...

cutenye la hai duduk dalam almari.. muat lak eh?

The Unconscious said...

hahaha....inspiration from my post?

macam ju on...duduk dalam almari :P

Belly-Button said...

[charlie]

kinda =)
terus merindukan almari ku yg ntah maseh wujud @ tidak. huhu.

err actually i xpenah tgk ju-on! lol~

Belly-Button said...

[ajjah]

hye ajjah..
eh muat2.. almari tu ade stack, i duduk on it,luas gak la almari tu..rs sgguh bahagia..hehe