November 10, 2009

raya tahun ni... dalam banjir lg ke..?

ada satu hari raya haji tu,,
aku sorang2 je yg dalam kampung tu, yg bersemangat pakai baju kurung di pagi raya.
seriously.
orang laen sume macam tak realize pon hari tu adalah hari raya.

and sebab nak elak air banjir yg separas pinggang, aku rela ikot jalan jauh nk masuk kampung umah tok. adik aku gelak2 kat aku.
oh ye, dia pon trmasuk dalam golongan yg pakai tracksuit dgn t-shirt saja. *ni mmg amek kesempatan sbb dia lg suka tak payah pakai baju raya.*




ni la gamba raya taun tu, kazen aku slambe je pakai t-shirt,
hari raya nih oke.


err.. dalam kampung tu, ai sorang je yg mood raya!
huehehe..






tadi mak sdara aku call, habaq kata ayaq da masuk dalam bahagian dapoq umah tok.
haiii......... raya tahun ni dalam banjir lagi ka??



6 comments:

thumbnail said...

laaaaaaa...
ni u rye kt mane ni?

shasha said...

dgr kata macam dah surut...kan kan?

w|cKa` said...

rumah tok kat mana? apa habaq la tok kat aloq merah tu.. depan umah sungai besaq.. slalu ayaq bah naik..

Belly-Button said...

[zara]
anak bukit! hee.
fmly srmbn pon ajak blk kelate gak. haiii..

[shasha]
ntahla, umah my late grandma air makin naik...


[kak izan]
ni dkt anak bukit, hmm area situ ngn aloq merah kat salu bah.....

Fatt Chin Choy said...

nampaknya setiap thn mcm tu ler

keke

Belly-Button said...

{fatt chin choy]

aiyya ah fatt arr..
tak mo raya dalam banjirrr... hu-hu..