June 08, 2009

Artis Kontroversi?..


td bosan2 sempat aku tgk HIP Tv, err selama ni aku tak sedar pulak slot tu wujud?? never mind.
host dia Richie Rachman sok-sek dok cite pasal artis kontroversi kat malaysia ni..
siap ade carta lg?? tp aku dok tggu2.. rupanya yg 1st rank is Faizal Tahir.. cehh......................
dat is soooO yesterday la kan..

bukan ke skg ni org dok sebok pasal akhil hayy punya kontoversi ke??
aku tak ambek port pon kalu dia kawen si waheeda ke, dia bankrupt ke,, kalu dia ape2 jela,,
tp aku meluat amattt tgk gaya dia masa nak pegi court. tsk..tsk..tsk..
macam retarded jek..
cam gitu ke gaya ustaz? tak tawu lak aku..




p.s. Ni masuk kategori 'artis kontroversi' ke.. 'ustaz kontroversi'??



5 comments:

E said...

fenin kepala

cik bulan said...

mmg meluat. lagi2.. bile die ego x ngaku bersalah. lagi2. tgk si waheedah tagih simpati.. lagi2.. bile tgk gamba2 ni http://ohartis.com/gambar-ustaz-akhil-hayy-dan-waheeda-bersosial-dengan-teman/#more-3470

shasha said...

alah..dah nama artis..ustaz pun sama je dah jadinya...

Arin said...

selalu tgk hip tv..tapi agak nyampah kunun2 richie rachman tuh tak pandang camera tapi bercakap..hehehhehe..anyway..smlm nye episod terlepas dek tgk house le nih..so, nombo 1 artis kontroversi is Faizal Tahir..alaa..tuh basi dah..!cet!

Belly-Button said...

cik bulan-- oke rite away daku pegi ke link itu! haha!

arin-- ni 1st time tgk sbb now tgh cuti. hee tp bule tahan jgk eyh mulut pengkritik lam hip tv tu.. transparents jgk! haha!