June 10, 2009

Kisah Sebiji Roti Boy ...






Tak sangka sebijik roti boy bule mendatangkan perasaan yg begitu membahagiakan!
hari ni sangat flat....... ditambah lagi dgn aku buat pandai2 sendiri until i dont know how
tapi aku tak dapat nak appear kan photo at the blog title header tu. sangat bengang....

apa yg best sangat dengan roti boy ni?? actually aku nun jauh di utara sana, (im on my holiday) so sangatlah mustahil untuk aku mendapatkan roti feveret aku ni kat sini. of course ramai yg kenal dgn roti ni kan? ala yg rasa coffee on the top with butter inside tuh.. paling aku suka ble fresh from oven tu.. it smells so good! or ade orang yg femiliar dgn Papa Roti? haa rasa lebey kurang je anak dgn bapak roti ni..
coincidently d youngest bro got lawatan sekola and singgah d Klcc.. (aku syak cekgu2 yg bersemangat nak singgah sini! =P) so aku pon d
engan mata yg bersinar-sinar me-request bro aku membeli barang sebijik dua roti tersebut........

bila bangun pagi tadi, dapat makan roti ni.... rasa sungguh bahagia! mesti korang pelik, makan roti ni pon bule rasa camtu ke??
yeap,, ble sungguh takde benda laen yg interesting happens today. hee. *sambil tersengih macam budak rotiboy itu... =D*



8 comments:

♥chentaMAYA™ said...

wah3!
ma0 rase sikit bahagia kamu!

kojah said...

salam2...seremban kt jusco...npe ye?kamu seremban gak ke?

Belly-Button said...

chentamaya-- bule2, sila amek! =)

kojah-- yeah, area ctu2 jgk..

ili aqilah said...

Belly Button,

i duk kat ipoh n selalu gile makan roti boy sampai bosan n muak degan bau dia...

until, i masuk uni n i miss it soooo much.

mmg sedap bukan..........
hehehe

shasha said...

asalkan dapat makan apa2 yg sedap..memang rasa bahagia...

Belly-Button said...

shasha, i guess betol gak tu,, mmg kalu dpt mkn sedap sure rs bahagia punye! lol!

FARIE said...

yummy!! love it too..
tp xleh nk mam byk coz nnt i kna serang migrain..

btw, salam singgah..

Arin said...

dulu gie tol makan bendalah nih..lalu tepi kedai dia kat klcc tuh..nyusup masuk idung bau nye..yumeh!