June 27, 2009

Why so serious??..


anak kucin ni aku letak nama Marisa, glemer gitu... tapi since dia lahir dlm kete masa kitorang kat Raub, mummy insist nak letak nama MonaFandey.

MonaFandey??? isk... oke la aku redha.. *ceh konon2 anak baek la ni*
one day, abang aku naik atas ntah ape dia buat dlm bilik aku, then dia turun smbil pegang MonaFandey. dia tanya satu soalan:

"ape watak antagonis dalam cite dark night??" sambil sengih2.
"Joker!" seoarang daripada kami menjawab dgn penuh confident!
apesal la mamat ni tiba2 tanya camni?? aku heran.

then dia pon reveal muka MonaFandey kat kitorang sambil kate..

"Why so serious???"
.
.

hahaha sengal la mamat nihhhh!!!
dia bule conteng muka MonaFandey bagi jadik cam The Joker?! mulut panjang, mata itam~~

aku gelak sampai kua air mata. huu..
wait a minute.. dia makeup guna apa?? harap2 janganla dia guna liquid eyeliner aku..isk..

"ntah lipstick sape ntah ngan mascara kat atas." dia bule jawab dgn slamber sambil upload gamba penderaan monafandey dlm laptop.

What??
weh tu mascara Dior tau tak?? hu hu hu....


note: kesian mak kucin,, penat dia jilat anak dia nak bagi ilang lipstick n mascara. da la mascara waterproof lak tu! lol!!~

12 comments:

anonymous said...

haha..

sbgai huge fan of cats. abg ko

dikira wat jenayah besat dah tue..

gagagaga..

bapak sian. aku mushkil. cane leh

lahir lam kete lak. dah tau dia

bunting. bawak pi jalan2 lak. cam

nk buwang ank lua nikah jek. hehe.

asal monafandiey. watak jahat tuh.

haha.. comel nk kucen tuh

Monkey D Luffy said...

kejam!

Alpha Zulu said...

Very kreatif ngan kucen. Kakanya pun buat blogg sangat kreatif. Family yang kreatif agaknya.

Belly-Button said...

anonymous-- well dia mmg gile ngn kucin, tp kdg2 dia pon gile jgk! hee.
hmm cane bule beranak dlm kete eyh?? haha.. wait nati i'll tell.....

luffy-- itu bkn kejam, itu namanye laen dr biasa..

alpha-- tanx fer coming.. ;)

shasha said...

alalalala...ciannya anak kucing tu...umah kita pun ada anak kucing kaler camtu...

Thumbnail said...

bakat tpendam abg u mmg ok
tp mcm vandalism pun ade
haha

The Unconscious said...

ah...so cute....
hahahah....kesian anak kucing tu dikerjakan oleh ur bro.
nice though

Mama Adam said...

Belly- meriah ar site nih.. macam2 ada. Ku pn beranak kat Raub.. nasib baik maser to MonaFandey tak wat hal lg.. kalo tak sama nasib ngan si Joker ... ha ha.. abg ko nih... ! Tx flw site kiter..

ahmdsyhmi said...

Monafandey?

huish!

♥chentaMAYA™ said...

kesian aq tgk!hahaha!~

Belly-Button said...

[shasha]

dkt umah da jd mcm pet house pon ade byk sgt kucin!

[thumbnail, unconscious, ahmad syahmi, chentamaya]

owh ni br sket je dia buat..
tak masuk bab kucin dia mati lg..seb baek dia xjupe sape langgar kalu tak aku rase abehla org tu..

[mamaadam]
thanx 2 u too!!


[syahmi]
halluu!!~

• roOZu • said...

kejam gileer~