June 19, 2009

Hey hey I'm back!!

HALLUU......
exhausted.
satisfied.
sun-burn.

3 words yang best to describe condition aku sekarang.
i'll tell bout dis escapism in next entry. for now, really need some rest.. *letih2 pon maseh mawu updet jgk. isk. tp tak sempat g hopping kat blog korang lg, esok eh.*

haa.. ni cekelat untuk korang.. amek2.. kang cakap aku tak ingat pulak. hee.. send e-card chocolate pon kira oke la kann.. ahaha =D ~

P.S. ingat nak bawak blk burung helang kat dataran tu tapi beg tak cukup besar.. =P~~

8 comments:

Arin said...

tq tq atas e-card choc.. :)

faRra said...

waaaa...ku mawu chocs itu sume!!!!!!!


^____^

Monkey D Luffy said...

tak apa

esok cuti boleh tido

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

pergh.. coklat! banyaknye.. nakla sket.

Belly-Button said...

amek sorang sebijik eyh jgn berebut! hee...

shasha said...

sila hantar coklat ke alamat di bawah:

bla...bla...bla...

huhuhu...nak la coklat weyyy!

The Unconscious said...

hahaha....hope you enjoyed ur trip... best kan pegi sana...
yeah...beli kereta then simpan sana 5 years...masa you bawa balik most probably harga pun sama kat penisular :)

♥chentaMAYA™ said...

naaakk~