June 26, 2009

Kantoi itu seperti sembelit!

satu perasaan yang sangat tak selesa, seperti tgh constipate seminggu tak beyak.
untuk mengelakkan perasaan kantoi tersebut, kalu bule nak buat bunyi bising dekat tepon, dgn harapan dapat buat2 macam line tak clear, so bule buat2 tak dengar. tapi line yg slama ni teruk ngalahkan duduk dalam gua, bule jadik clear amat2 macam duduk sebelah pencawang maxis pulak. *slalu aku rasa mcm nak seligi je kepala ananda krisnan tu*

Kes kantoi aku
apesal la ade mulut yg gatal sangat nak bercerita kegembiraan riang ria d A-famosa yg dah nak dekat sebulan berlalu tu pd hari yg ceria ni?
bercerita pasal kewujudan sebiji BellyButton iaitu aku dalam event bahagia tu?
and bercerita pulak pada dis particular incek navy yg mmg terbaekkk dgn aku!
kata Sol nama tukang cerita is Amin. Amin who?? mane la aku nak ingat muka tentera lebey kurang jek. tp aku rase mau tembak bang3x skrg jugak! *oke maybe ni je bnde yg plg best nak di story kan mase physical training. baeklah, aku maafkan*

"aritu u pegi mechanist day d A-famosa ye?" (Sol ckp dgn nada cynical yg mcm nak cakap apesal ko takde bg tau ape2?!)
sheeeetttt...*&%#blogger-emoticon.blogspot.com aku terus rasa sembelit masa tu jugak. dah sah2 aku je sorang umat yg bergelar civilian dlm event tu, enuff to explain who had stolen d glam-lite. so sah2 semua umat laen dalam tu jadik kenal dgn aku *and kenal gile who brought me*,, so takkanla aku nak cakap,
"eyh takdela, salah org kot... tak penah pegi pon A-famosa..?"

instead of cakap camtu... aku cakap,,
"Oww, ala aritu.. haa tula dorg dapat made time kat i, u kat mane eyh masa tu i taktau."

bodoh gile jawapan!!!! stupid dumb dumb!
nak lempang diri sdiri!
and terus rasa nak beyak... blogger-emoticon.blogspot.com

kes caught red-handed,
kenapa org suka tanya benda yg dah sahih?
kalau dah terang lagi bersuluh benda tu kan janganla ditanya lagi,
kalu buat2 cam taktau kan lagi bagus?



note: Sol itu sejenis fren that is undefined. macam chipsmore. dia bukan tinggal d hutan, tp tinggal d laut.

5 comments:

♥chentaMAYA™ said...

stuju ckp ko~
wat2 xta0 lg bagos!
xde la serabot pale kte nak jwb!ngee~

Belly-Button said...

itula pasal...
tp kdg2 ble berdepan dgn org2 yg mendesak ni amatlah payah. isk.

shasha said...

no comment...heh~!

Monkey D Luffy said...

kantoi kecurangan ker ni

kekeke

Belly-Button said...

nope..
more to kantoi x available kot.... ?